8.9.07

Syyyksyyy


Unohdin ottaa kuvia valmiista töistä, mutta ei anneta sen häiritä kuvakavalkaadia.
Ensinnäkin... Oon ihastunut täysin Novitan Karuselliin. Miten voi olla, 100% akryylia. Mutta silti se on niin ihanaa. Ja mikä sopisi aivottoman karusellineuleen (tyynynpäällinen) seuraksi kuin huvipuiston rakentelu peli! En tiedä oonko täällä vielä maininnut olevani peliaddikti, lähinnä playstation2:n muodossa. Tässä nyt vaihteeksi pc-nakuttelua.



Olen lukenut muutakin kuin neulekirjoja, Emily the strangea on alettu julkaisemaan suomennettuna! Ihme ja kumma. Ja ihana Herra Huu löytyi kirpparilta muutamalla kymmenellä sentillä.



Lankaostoksia. Kävin liittymässä Lankatalon kanta-asiakkaaksi, ja mukaan tarttui nämä. Perua ostin lisää kun sitä oli vajaa kerä. Nyt voin tehdä jonkun vähän isomman työn tosta. Elfin on mohairlankaa (eli polyesteriä tai jotain muuta muovimössöä suurin osa). Ihana väri, joka ei oikein kuvassa pääse edustamaan. Ostin myös 30cm addipyöröt. 3mm. Maksoi vaan about femman, luulin joutuvani pulittamaan enemmänkin. Taustalla uudet ihanat (halpis)lakanat.



Vimma syömässä uutta kivaa lankaa. Vimma on muuten oppinut että jos se nappaa lankarullan suuhun ku neulon ni se lanka purkaantuu kivasti ja sitä on joka puolella...


...mutta se on melko rankkaa ja joskus alkaa nukuttaa kesken kaiken.

1 kommentti: